VAN / İPEKYOLU - Vankulu Ortaokulu

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi!

Şbt

2023-1-TR01-KA121-SCH-000162430 numaralı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 14-20 Ocak Tarihlerinde Romanya'daydık.

Panoyu hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

ERASMUS+ BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLERİ PROJELERİ kapsamında Romanya'ya gidiyoruz. Katılım başvuru formunu aşağıdaki linkten temin edebilir, siz de bizimle Romanya'ya gelebilirsiniz. 4 Aralık 2023 pazartesi 18:30'a kadar başvuru formlarını okul idaresine veya İngilizce öğretmenimiz Hüseyin Korkmaz'a teslim edebilirsiniz.

Kas

Prof Dr. Murat kayri tarafından yapay zeka konusunda okulumuz öğrencilerine çok keyifli bir seminer verildi proje yürütücüsü Ali Rıza Altindaş hocama ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Kas

Öğrencilerimizi ve Gökhan Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğrencilere ödüllerini Okul Müdürümüz Emrah Alhan takdim etti. Kendilerine başarılar dileriz.