VAN / İPEKYOLU - Vankulu Ortaokulu

04322112020
ALİPAŞA MAH. SUVAROĞLU CAD. VAN KULU ORTA OKULU BLOK NO 6/1 İPEKYOLU / VAN
Vizyon
Gelecekte iyi yerlere gelerek okulumuzun adını hatırlatacak öğrenciler yetiştirmek, okulumuzu hak ettiği yerde görebilmek için hep beraber elele çalışmak, bütün imkanları seferber etmek.
Misyon
Sürekli değişen, yenilenen dünyamızda, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini yitirmeden, yenilikleri bu değerleriyle en uygun şekilde bütünleştirerek özümseyen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek, bunları yaparken öğrencilerin akademik başarılarını arttırmayı da hiç ihmal edilmemesi gereken, bu amaçta hiçbir çalışmanın esirgenmeyeceği temel hedef olarak benimsemek, çalışmalarımızdan etkilenen ve bizi etkileyen paydaşlarımızı çalışmalarımıza dahil etmek.
Başarılar
Okulumuzun eğitim öğretim kültürel ve spor alanlarında çeşitli birçok başarısı bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07.00-12.40 12.50-18.30